RSS

GEOGRAFIA: EL SISTEMA ESPANYOL DE TRANSPORTS

Aquest que us presentem es l'últim treball que fem en l'assignatura de Geografia de 2n de Batxillerat .El treball ha sigut elaborat per Fran Ferrer, Javi Casañ i Pere Alapont i en ell tractem el tema del sistema espanyol de transports.Aprofundim en el transport aeri i el transport terrestre.Ací baix podeu observar el mapa mental que hem elaborat amb l'aplicació MINDOMO i el power point que també hem realitzat. Esperem que siga del vostre agrat.
MAPA MENTAL MINDOMO






Ens agradaria fer una xicoteta valoració del treball que hem realitzat. Ha sigut un tema molt interessant per a tractar ja que es de completa actualitat i ens servirà per a les nostres vides. Gràcies a ell, ara coneguem un poc millor la xarxa de transports de l'estat espanyol, tant terrestre com aèri. A més, els components del grup hem sabut organitzar-nos bé el treball, de manera que no se'ns ha fet gens pesat. Esperem que us aprofite per al futur i , per qué no, per al present...

BIOGRAFÍA DE KANT

Aquesta presentació que veieu ací baix inclou el context històric, filosòfic i polític del filòsof que estem treballant a l'últim trismestre, Immanuel Kant i ha sigut elaborat per Pere Alapont Cánovas.Espere que us agrade¡¡ Vinga, apreteu que el curs s'acaba i hem d'esforçar-nos al màxim.Un abraç.


¿What is...?

Diccionario RAE

Wikipedia

¿Nos visitas?