RSS

La península, encrucijada de civilizaciones. La formación de los reinos cristianos en la Edad Media y la organización territorial.

¡Hola!
En esta nueva entrada vamos a presentar nuestro primer trabajo de geografía de este curso, el cual esta hecho por las mismas personas que el anterior trabajo, es decir, por Pere Alapont, Laura Bellod, Alba Ciges y Javier Serrano.

El trabajo en general trata sobre la actual organización territorial del Estado y los desequilibrios territoriales, pero nuestro hace referencia a una parte de este tema: 
"La península, encrucijada de civilizaciones.
La formación de los reinos cristianos en la Edad Media y la organización territorial."

Como podréis ver, aquí abajo está nuestro power point sobre el tema anterior, el cual esperamos que os guste y que os sirva de ayuda en un futuro.


(Para poder ver el trabajo con hipervínculos, animaciones, etc. podréis acceder desde este power a la página www.slideshare.com, os lo bajáis y ya irán todas las animaciones que aquí no van).

4 comentarios:

Ana Estela i Gallach dijo...

Fenomenal que el feu servir per a geografia, però TENIU QUE REVISAR TOTES LES ETIQUETES I DIFERENCIAR CLARAMENT LES ASSIGNATURES. ES POT FER UN GADGET D'ETIQUETES SELECCIONANT SOLS LES ASSIGNATURES.

EN TOT CAS, ES PRECÍS CANVIAR LES QUE TENIU. NO SON ADEQUADES.

Empar dijo...

Hola caris.

Done una primera ullada. No veig les etiquetes en l'entrada. Recordeu una cosa molt senzilla, per fa: etiqueteu amb el nom de l'assignatura i amb el nom del tema. Ana té raó, el blog té ja molta vida, però per a major claredat en la navegació, en el gadget d'etiquetes, sel.leccioneu únicament les del nom de les assignatures (clar que prèviament, haureu de posar l'etiqueta amb el nom de l'assignatura en aquelles entrades que no les tinga)

Observe en la presentació que pot ser la segona és més adequada per a la introducció. I en qüestió de claredat, com que heu posat un fons fosc, els rectangles de l'esquema no es veuen bé. Heu de posar un fins clar en els rectangles i de diferent color per resaltar els conceptes més importants. Ok?

Empar dijo...

Alguns aspectes observats en la correcció:
- Títol del tema: és evident qeu sols tracta de l'organització territorial i no dels desequilibris; cal resaltar el contingut específic de la presentació
- algú títol no correcte
- eix cronològic amb algunes errors
- mapa diapo 3 no il.lustra el contingut
- no es descriu l'org del mapa Hispània Romana
- La invasió mulsumana no "es desarrolla"
- Títol de la diapo 11
- No s'ha etiquetat l'entrada

obat herbal ambeien dijo...

hi,, just visit this site,, have a nice day :)

¿What is...?

Diccionario RAE

Wikipedia

¿Nos visitas?